Vakantiehuis

Het rustig gelegen vakantiehuisje van particulier aan zee, is een onderdeel van een residence. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 70 m² en is geschikt voor 4 personen, 2 volwassenen, en 2 kinderen. De vakantiewoning bied uitstekende mogelijkheden voor leuke uitstapjes, zowel in de winter als in de zomer. De woning is van alle gemakken voorzien, zoals TV, Internet, Wi-Fi, CD speler, en gratis 2 mountenbikes. Het huis heeft een overdekt terras van 23 m² en een eigen achtertuin die uitkomt in een grote gezamenlijke tuin met palmbomen die gedeeld wordt met de medebewoners van de residence. het park is afgezet met een hekwerk,  Ook heeft het huis een eigen parkeerplaats voor de deur.

DSC00069

Het vakantiehuis heeft 1 grote slaapkamer, bed breed 160 cm.
Aanwezig tweepersoonsdekbed
Inbouwklerenkast met schuifdeuren, en een aparte klerenkast.

2e slaapkamer zelf te realiseren door het dicht maken van het gordijn en het uitklappen van een goede slaapbak. 140 cm breed.
Aanwezig: 2x tweepersoonsdekbedden, 2 nachtkastjes met schemerlamp en een klerenkast.
U hebt daar tuindeuren naar het zuiden met zeezicht.

Het vakantiehuis is niet voorzien van linnen, deze dient u zelf mee te nemen. In de woning zijn dekbedden aanwezig, deze moeten nog voorzien van een overtrek, zelf meebrengen.

Verder aanwezig 1 kinderbedje uitklapbaar met eetstoeltje.
Groot terras 20 vierkante meter, uitzicht naar het zuiden, en zee.
Er staan mooie tuinstoelen met een teakhout tafel en een barbecue, en 2 zonnestoelen.

Na afloop van de vakantieperiode dient u zelf de vakantiewoning netjes schoon te maken, voor andere huurders, de schoonmaakspullen staan in de buitenkast.

Geniet van een heerlijke vakantie in een sfeervol huisje in Frankrijk